Over mij

Passie wordt vaak jong geboren!

Van kleins af aan was het duidelijk dat mijn beroepskeuze in het creatief vak zou liggen. Vanaf het moment dat ik een camera in handen kreeg werd er een voorliefde voor licht en beeld geboren.
Na wat omwegen ben ik halverwege de 20 de vakopleiding tot fotograaf gaan doen met aansluitend de specialisatie Bedrijfsfotografie en Zakelijk portret.

10 jaar ervaring

Inmiddels werk ik ruim 10 jaar als zelfstandig ondernemer in de fotografie, waarbij ik me specifiek richt op de zakelijke markt. En nog iets specifieker, ik richt me veelal op de mens, waarbij ik het heel belangrijk vind dat ik meer maak dan een foto van je gezicht. Ik wil een portret maken van je karakter. Vooral als de mensen die het lastig vinden om gefotografeerd te worden achteraf zeggen dat ze het eigenlijk toch wel leuk vonden en positief verrast zijn met het resultaat, dan pas is mijn missie geslaagd.
Door de jaren heen heb ik heel wat mooie projecten mogen fotograferen en fantastische mensen ontmoet. Mensen met een verhaal dat ik mocht vertalen in beeld. Wat mij betreft de mooiste uitdaging die er is.

Op mijn visitekaartje staat niet voor niks: “I shoot people” šŸ˜‰ met een vette knipoog (uiteraard!)

 

" I didn't choose photography, it chose me"

– Gerardo Suter –